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Q:        What are my voting rights in the condominium association? 

A:         An Association member is entitled to one vote for each unit owned. Generally speaking, 

Unit Owners are entitled to vote for the election of Directors, the level of reserve funding, waiver 

of certain financial reporting requirements, and amendments to the Declaration, Articles of 

Incorporation and Bylaws of the Association. Owners are entitled to vote in person, 

electronically or by limited proxy. The election of Directors is conducted at the annual meeting 

through a balloting procedure. 

 

Q:        What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit? 

A:         Article 14 of the Amended and Restated Declaration of Condominium, contains 

restrictions regarding occupancy, residential use, nuisances, smoking, garbage, vehicle, pets, and 

signs. The foregoing is only a listing of some of these restrictions. Additional restrictions may be 

found in the Amended and Restated Declaration of Condominium and Amended and Restated 

Rules and Regulations. All prospective buyers are urged to review the Condominium Document 

carefully. 

 

Q:        What restrictions exist in the condominium documents on the leasing of my unit? 

A:         Entire Units may be leased as set forth in Article 16 (copy available from Management 

Office) of the Amended and Restated Declaration of Condominium. No lease of a Unit shall be 

for a period of less than thirty (30) consecutive days, or one (1) calendar month, and no more 

than four (4) leases of each Unit shall commence in any one calendar year. 

 

Q:        How much are my assessments to the condominium association for my unit type 

and when are they due?  

 

A: As the owner of a Type A Residential Unit, your monthly assessment fee is $673.51. As the 

owner of a Type B-1 Residential Unit, your monthly assessment fee is $929.41. As the owner of 

a Type B-2 Residential Unit, your monthly assessment fee is $957.95. As the owner of a Type C 

Residential Unit, your monthly assessment fee is $1,055.93. As the owner of a Type D 

Residential Unit, your monthly assessment fee is $1,278.53. This includes Community 

Association assessments. Assessments are due monthly and due on the first day of each month. 

         

Q:        Do I have to be a member in any other association? 

A:         No. 

 

Q:        Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used 

facilities? 

A.         No. 

 

Q:        Is the condominium association or other mandatory membership association 

involved in any cases in which it may face liability in excess of $100,000? 

A:         No.   


